Amit még jó ha tudsz rólam

Gondolom ha már böngészel az oldalamon, akkor kicsit jobban meg szeretnél ismerni!

Pintér Tamás Ceremóniamester vagyok, aki imádja a vendéglátást, mint tanult szakmáját és emiatt nem is tud elszakadni ettől az iparágtól. Ezért is áldozom éves szinten a legtöbb hétvégémet rendezvények szervezésére, vagy levezénylésére! Az esküvői szezonban szinte megoldott, hogy soha ne érjek rá, de októbertől március végéig vállalok moderátori, vagy műsorvezetői feladatokat is!

Amit biztosan fel tudok ajánlani a megbízási szerződésem mellé, az a megbízhatóságom, kiegészítve a kiváló csapatjátékos tulajdonságommal. Hatalmas, szinte minden területre kiterjedő kapcsolati tőkével rendelkezem, ami minden eseményen, vagy rendezvényen egy probléma megoldása lehet.

Egyik kedvenc idézetemmel nagyon tudok azonosulni, mivel szeretek segíteni ott, ahol kell és szeretem a szakmaiságomat kamatoztatni azokért, akik erre érdemesek. Ez az idézet nem mástól származik, mint Paulo Coelho-tól, és arra buzdít, hogy merj meglépni dolgokat. Hozz egy jó döntést! Keresd meg a megfelelő segítséget hozzá, és vágj bele!

“Az életben épp az-az érdekes, hogy egy-egy álmot valóra lehet váltani!” /P.C./

Én már több ember álmának megvalósításában segédkeztem sikeresen. 

Legyél köztük Te is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.