Antónia és Dani 2022. május 18-ra várt, hogy összeköthessék az életüket!

Pintér Tamás Ceremóniamester fantasztikusan van.

Közzétette: Pintér Tamás május 18. 
A múlt hétvégén sem pihentem❗️
A Balaton partján, pontosabban Balatonalmádiban töltöttem szinte az egész napot.
ANTÓNIA & DANI nagy napjára jött össze egy kissebb bulizni és ünnepelni vágyó tömeg a NEREUS PARK HOTEL www.nereus.hu kertjében a vendégváráskor❗️ A szépséges polgári szertartást a város házasságkötő termében tartottuk meg, ahová Dani egy meglepetés fuvart kapott egy csodaszép VW Bogárral. 🚕Minden csodálatos volt!
Ezután átautóztunk Veszprémi Református új templomhoz, ahol egy frenetikus vendégvárás fogadta a násznépet. Az Allegro 🍴🍷🥃olyan fenséges hidegtálakkal készült, hogy a leginnyencebb vendégek is találtak bőven választékot!
A fogadás után Isten színe előtt is megerősítették szándékukat és a lelkésznő lenyűgöző szertartás keretein belül, személyes információkkal ellátva adta az áldást az egybekelésükre❗️ A meghitt egyházi szertartás végén rövid pihenés és pár fotó után vissza indultunk a NEREUSBA, hogy ott folytatódjanak az események.
Vendéglátóink most is frissítőkkel, kávéval és pogácsával vártak minket. A kötelező programok után a vacsora majd a fergeteg party következett 🎧🎤Dj. Nagy Dávid www.legyentanc.hu által!
📷 A csodás fotókat Soós Gergely Tamás www.humansinlove.hu, míg a videóanyagot 🎥 Kun Niki www.nikufilm.hu készítette a nap eseményeiről!
A vendéglátás első osztályú, a rendezvény Simon-Szabó Tündinek www.eskuvotok.hu köszönhetően jól szervezett volt. Minden a helyén volt a megfelelő időben és helyen. A násznép szuper jókedvet segített teremteni és a pár kedvében járt mindig. Igaz néha feladták a leckét Daniéknak, de ők álták a sarat! Egy szóval összefoglalva, hogy milyen volt a szombati esküvőm! FANTASZTIKUS❗️❗️❗️                                                               
Total
0
Shares
Még Szintén Kedvelheted